Weyler förlag
  • Hem
  • Böcker
  • Författare
  • Press
  • Om oss
  • Kontakt
Översättning: Christine Bredenkamp
Omslag: Elsa Wohlfahrt Larsson

Inbunden
ISBN: 9789187347368
Utkom i mars 2014

E-bok
ISBN: 9789187347443
Utkom i mars 2014
Pressmaterial:
Stopptid

JULI ZEH

Sven har tröttnat på sitt arbete som jurist, ja på Tyskland över huvud taget, och flyttat till Lanzarote där han livnär sig på att lära rika tyskar dyka. Tillsammans med Antje, mer kollega än flickvän kanske, driver han sin exklusiva verksamhet avsides på lavaön.

Dit kommer Jola och Theodor, hon en ung och vacker skådespelerska som drömmer om att lämna TV-såporna för storfilmer, han en författare med lång skrivpaus bakom sig och osäker framtid. De är beredda att betala väldigt mycket för nya, starka upplevelser. Och Sven levererar.

Juli Zeh utnyttjar denna storslagna men sterila miljö för att låta alla möjliga laddningar stiga till ytan: politiska, kulturella och inte minst sexuella. I Tyskland har hon, trots sin ungdom, länge varit respekterad. Med Stopptid blev hon en bästsäljare.

»Juli Zeh har lyckats med en rysande vacker psykthriller.« Stern

»Med raffinemang spinner Juli Zeh trådarna i sin historia om sanning och lögn och fångar läsaren i nätet. Briljant.« Cosmopolitan

»Juli Zehs triangeldrama kan utan problem mäta sig med den amoraliska thrillerns mästarinna, Patricia Highsmith.« Brigitte

RELATERADE NYHETER:
Två nya vårtitlar!
11 mars 2014

AV SAMMA FÖRFATTARE:
Corpus Delicti
Fritt fall
Leklust
topp
Kalendarium
För tillfället finns inga inbokade arrangemang knutna till den här boken.

Följ förlaget på Instagram:
@weylerforlag